Gépi adatok távoli elérése egyszerűen
A HMS Networks DataMailbox szoftvere egy olyan biztonságos freemium felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi a gépgyártók számára, hogy a világ bármely pontján könnyen hozzáférhessenek a gépeikről származó adatokhoz.

 

A DataMailbox egy online adatpuffer, amely az Ewon Talk2M felhőszolgáltatás részeként lehetővé teszi a gépekről származó adatok egyszerű visszakeresését. Az Ewon Cozy és Flexy routerek egy távoli géphez csatlakoznak, és Ethernet vagy mobiltelefon kapcsolaton keresztül küldik az adatokat a Talk2M felhőbe. A Talk2M részeként működő DataMailbox lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy egy egyszerű API-hívás segítségével kérjék le a naplóadatokat több Ewon-átjáróról. Az ügyfelek a világ bármely pontjáról több gépről gyűjthetnek adatokat egy rendkívül biztonságos folyamatban, az adatokat pedig kényelmesen elemezhetik.

Az így megvalósítható big data elemzések és felügyelet lehetővé teszik a prediktív karbantartás és a működési intelligencia bevezetését. Pár óra alatt létrehozható és szükség esetén bővíthető is az adatkapcsolat függetlenül attól, hogy az informatikai környezet milyen összetett. Az új gépek néhány kattintással hozzáadhatók a folyamathoz. Az adatpufferként működő DataMailbox megoldással elkerülhető az adatvesztés – függetlenül attól, hogy hány webhelyről származnak az adatok –, mivel az adatokat automatikusan tárolják és továbbítják, ha az internetkapcsolat nem működik. A felhasználók az analitikai alkalmazások számára is mindig hozzáférhetnek egy tiszta, előzetes adatkészlethez.

 

 

A DataMailbox egy freemium szolgáltatás az Ewon Talk2M felhőben, vagyis az ügyfelek korlátlan ideig ingyenesen használhatják. A Pro verzióra való áttéréssel az ügyfelek egyedi szolgáltatási szintű megállapodás hatálya alá tartoznak, és még több adatot tudnak feldolgozni. A Freemium megközelítés és a könnyű hozzáférés semmiképp sem veszélyezteti a biztonságot, mivel az Ewon megoldások a kiberbiztonság élvonalába tartoznak. Az innovatív szolgáltatás bevezetésével az Ewon egy egyszerű és méretezhető integrált megoldást kínál korlátlan számú webhelyről származó adatok gyűjtésére és feldolgozására, lehetővé téve az ügyfelek számára a hatékonyság növelését.

„Napjainkban különösen kockázatos és költséges beengedni az embereket a gyárakba, így kötelességünk az ügyfelek számára egy egyszerű, biztonságos és méretezhető megoldást kínálni az adatok több webhelyről történő gyűjtésére, lehetővé téve a hatékonyság javítását” – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Ewon üzletágának vezérigazgatója. Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálják adatokból származó előnyöket, az Ewon létrehozott egy 2 000 tapasztalt partnert összefogó robusztus környezetet, ami készen áll az ügyfelek igényeinek megfelelő hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására. További információkért látogasson el a www.ewon.biz oldalra, valamint a www.ewon.biz/support oldalon található tudásbázis cikkekre!

A Ford szerint is az elektromos autóké a jövő
A Ford 2026 közepére európai személyautó-palettájának 100 százalékában megjelenik a nulla károsanyag-kibocsátásra képes, tisztán elektromos vagy plug-in hibrid hajtás, 2030-ra pedig a teljes kínálatban elérhető lesz a tisztán elektromos hajtás.
Felgyorsulhat a szoftveralapú járművek fejlesztése
A Bosch és a Microsoft közösen fejlesztenek szoftverplatformot az autók és a felhő közötti zökkenőmentes kapcsolat létrehozására.
Újgenerációs i4L SCARA robotsorozat az Omrontól
Kompakt kialakításának és kis méretének köszönhetően egyszerűen, bármilyen egyéb alkatrész vagy konzol nélkül felszerelhető egy asztalra vagy egy falra. Rugalmas programozhatóságának köszönhetően az i4L számos robotalkalmazáshoz, többek között digitális termékek összeszereléshez is ideális.
Saját felhője lesz az egyes iparágaknak
A Microsoft új, iparágspecifikus felhőmegoldásai révén a pénzügyi szektorban tevékenykedő és a gyártó vállalatok, valamint a nonprofit szervezetek tehetik rugalmasabbá a működésüket, gyorsíthatják fel a döntéshozatali mechanizmusaikat.
Új generációs kobotokkal bővül az ABB portfóliója
Tíz munkáltatóból nyolc úgy nyilatkozik, hogy az elkövetkező évtizedben fokozni kívánja a robotok használatát, a világjárványt pedig az automatizálást célzó beruházások katalizátorának nevezi.