A PTC Mathcad Prime 10 újdonságai
Ismerje meg a PTC Mathcad Prime 10 új funkcióit és fejlesztéseit!

 

Használja ki a PTC Mathcad Prime 10-ben rejlő lehetőségeket, melynek alapját a fejlett, szkriptelhető vezérlők, a függvények és határozott integrálok megoldási algoritmusának választhatósága, valamint a speciális problémák gyorsabb és hatékonyabb megoldásához továbbfejlesztett többszálú számítás adja!

 

 

Emelje magasabb szintre a matematikai élményt a felhasználóbarát felületnek, az új használhatósági frissítéseknek, valamint a szimbolikus és numerikus motorok továbbfejlesztésének köszönhetően, amelyek egyszerűsítik a feladatokat és növelik a hatékonyságot. Frissítsen a PTC Mathcad Prime 10-re, és alakítsa át fontos számításainak kezelését!


 

Szimulációs szoftverrel állapították meg egy csésze tea keverésének leghatékonyabb módját
A tea első látásra az egyik legegyszerűbben elkészíthető ital: kell hozzá forró víz, tealevél, esetleg cukor, méz, tej vagy citrom, mindezt kicsit meg kell kevergetni, és kész is. De hogyan célszerű keverni? Körkörösen vagy oda-vissza kanálmozgatással?
A kerékpározás jövője
A kerékpározás az egyik legnépszerűbb és leginkább környezetbarát közlekedési forma, amely évről évre egyre több embert vonz.
Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez
Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy-két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo összefoglalójából.
Új vállalatirányítási szemlélet hódít: felkészülés az AI-korszakra
Alig van túl a vállalati szektor az agilis átálláson, az egyre szélesebb körben alkalmazott forradalmi technológiai megoldások máris újabb szemléletváltást sürgetnek.
Bevezetés a virtuális üzembe helyezésbe
A virtuális üzembe helyezés átalakítja a tervezési folyamatot azáltal, hogy számítógépes szimulációkat alkalmaz a gyártási rendszerek tesztelésére és optimalizálására, mielőtt azok fizikailag megépülnének.