Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
 
Az esemény kínálatában az elektronika, elektrotechnika, digitális transzformáció, AI, IoT, robottechnika és az automatizálás is megjelenik, megoldásokat kínálva a fenntarthatóságra és a fejlődésre. Ma már a versenyképes vállalkozás fenntartásához, működéséhez, fejlődéséhez Ipar4.0 technológiák alkalmazására van szükség. Emellett az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív termékek és technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is.
 
A második félévben, október 9-10. között megrendezésre kerülő Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál ezen technológiák, eszközök, szolgáltatások, rendszerek bemutatkozásához és megismeréséhez, a kereslet és kínálat találkozásához. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait több száz szakmai látogatónak. A regisztrációs adatok alapján 80 %-uk első számú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéshozatalában!
 
 

 

 

Legyen Ön is szponzorunk/kiállítónk!

Csomagajánlatok, rugalmas fizetési feltételek. Megjelenés full szervizzel már

nettó 410.000 Ft + ÁFA díjtól!

(regisztrációs díj, helydíj, stand, árambekötés)

A helyszín szoftverek, kisebb méretű termékek mellett, robotok, gépek bemutatására is alkalmas. Teherlift rendelkezésre áll, az árambekötés igény szerint biztosított.

 

 

Több vármegye áramellátását irányító szoftver újul meg
Az E.ON Hungária vállalatcsoport felelős a teljes Dunántúl, valamint Budapest és Pest vármegye nagy részében a villamosenergia-hálózat üzemeltetéséért, azaz több mint 5 millió lakos villamosenergia-ellátásáért.
Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése
Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését.
Szervotechnológia extrém teljesítőképességet igénylő alkalmazásokhoz
Az AM8300 sorozatú szervomotorok megjelenésével a Beckhoff termékpalettája beépített vízhűtéses modulrendszerű motorcsaláddal bővült.
Autonóm repülésre képes mesterséges méhraj
A Bionic Learning Network több mint 15 éve foglalkozik a repülés varázsával. A madarak szárnyalásának technikai megfejtése után (Festo SmartBird) a csapat számos más lény repülésének természetes alapelveit is kutatta és technológiai módszerekkel meg is valósította.
Így is csökkenthető a gyártás során keletkező műanyaghulladék
Az új technológiák és a kapcsolódó gyártási folyamatok 50 százalékkal csökkentették a műanyaghulladék mennyiségét, és közel 20 százalékkal javították az újrahasznosítási arányt.