Hamarosan érkezik a Creo új verziója
Erősítse meg a termékfejlesztést Creo 11 szoftverrel! Megjelent a Creo 11, a PTC díjnyertes, erőteljes, mégis könnyen használható CAD-rendszerének legújabb verziója.

 

A Creo 11 újdonságai és legfontosabb fejlesztései

A Creo segítségével minden eddiginél jobb terveket készíthet még rövidebb idő alatt az elektrifikációhoz, a kompozit anyagokhoz, a modellalapú tervezéshez (MBD), valamint a szimuláció-vezérelt tervezéshez és a fejlett gyártáshoz tartozó új eszközöknek és fejlesztéseknek köszönhetően. A Creo egyszerűsíti a munkafolyamatokat, és folytonos tervezési láncot biztosít, export/import nélkül. Így a tervezési követelmények változásakor egyszerűen frissítheti modelljét az új feltételek alapján. A Creo 11 jobb, mint valaha, izgalmas fejlesztésekkel rendelkezik a mindennapi munka során használt eszközökben.

 

 

Május 15 – „Power your designs with Creo 11 and Creo+” című webinár

Csatlakozzon a PTC webinárjához május 15-én, és ismerje meg a Creo izgalmas újdonságait! A virtuális esemény házigazdája Paul Sagar, a CAD termékmenedzsment alelnöke lesz. A szakember exkluzív bemutatókon keresztül ismerteti a Creo 11 fejlesztéseit.

  • Használhatósági és termelékenységi fejlesztések a mindennapi munkához
  • Elektrifikációhoz tartozó frissítések
  • Továbbfejlesztett kompozit tervezés és gyártás
  • Kibővített eszköztár a modellalapú tervezéshez (MBD)
  • Szimuláció-vezérelt tervezés és generatív tervezés
  • Fejlett gyártási eszközök

 

 

Emellett megismerheti a SaaS megoldásként elérhető Creo+-t is, amely innovatív felhőalapú eszközöket biztosít a valós idejű együttműködéshez, valamint az optimalizált licenckezeléshez és telepítéshez.

 

 

Látogasson el honlapunkra és tudjon meg többet! 

Ipari Digitalizációs megoldások a Kontrontól

 

Több vármegye áramellátását irányító szoftver újul meg
Az E.ON Hungária vállalatcsoport felelős a teljes Dunántúl, valamint Budapest és Pest vármegye nagy részében a villamosenergia-hálózat üzemeltetéséért, azaz több mint 5 millió lakos villamosenergia-ellátásáért.
Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése
Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését.
Szervotechnológia extrém teljesítőképességet igénylő alkalmazásokhoz
Az AM8300 sorozatú szervomotorok megjelenésével a Beckhoff termékpalettája beépített vízhűtéses modulrendszerű motorcsaláddal bővült.
Autonóm repülésre képes mesterséges méhraj
A Bionic Learning Network több mint 15 éve foglalkozik a repülés varázsával. A madarak szárnyalásának technikai megfejtése után (Festo SmartBird) a csapat számos más lény repülésének természetes alapelveit is kutatta és technológiai módszerekkel meg is valósította.
Így is csökkenthető a gyártás során keletkező műanyaghulladék
Az új technológiák és a kapcsolódó gyártási folyamatok 50 százalékkal csökkentették a műanyaghulladék mennyiségét, és közel 20 százalékkal javították az újrahasznosítási arányt.