Meghívó – Future.Industry 2024
A Kontron Hungary tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait kiemelt partnere, az Altair „Future.Industry 2024” globális online rendezvényére. A világ egyik legnagyobb végeselemes szimulációs konferenciája 2024. március 6-7. között várja a szakembereket.

 

A szimuláció, az AI és a High-performance Computing konvergenciája

A kétnapos díjmentes rendezvényen 50+ prezentáció kerül bemutatásra. Csatlakozzon az Altair online eseményéhez, amely a szimuláció, az adatelemzés és a mesterséges intelligencia (AI), a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC) és az akadémiai szféra legfrissebb vívmányait mutatja be. Az esemény során iparági vezetőktől és egyetemi szakemberektől tehet szert új információkra.

 

 

Néhány kiemelt előadó:

  • Jim Scapa I Founder, Chairman, & CEO, Altair
  • Mike Gualtieri, Vice President & Principal Analyst, Forrester
  • Merve Hickok, President, Centre for AI & Digital Policy 
  • Maria Luciana Axente, Head of AI Public Policy & Ethics, PwC 
  • Simon Segars, Board Director, Technology Executive & Former CEO, ARM
  • Carsten Buchholz, Project Engineer - Hybrid Electric Flight Demonstrator, Rolls Royce
  • Rick Knoechel, Global Strategy Lead, Automotive and Discrete Manufacturing, AMD
  • Carlos Lopes, Director of Advanced Engineering, Maxion Wheels
  • Gary Jackson, Director Consulting Expert, AI & Blockchain, CGI

 

A kánikula sem akadály az új csúcstöltőnek
Továbbfejlesztette töltési portfóliójának zászlóshajóját a Siemens. Az új, 400 kW teljesítményű készülék a 2021-ben piacra dobott SICHARGE töltőcsalád legújabb verziója.
A körforgásos gazdaság fejlesztései az adatközpontokat is elérte
Jelentős mértékben csökkenő szén-dioxid-kibocsátás, a berendezések élettartamának meghosszabbítása, fenntarthatóbb működés – többek között ezekkel az előnyökkel jár a Digital Realty párizsi adatközpontjában a Schneider Electrickel való együttműködés.
A BMW Group legnagyobb napelemparkja épül fel Debrecenben
Április 10-én egy több, mint 50 hektáros területen elterülő napelempark kialakítására vonatkozó szerződést írtak alá a BMW Manufacturing Hungary Kft. és az E.ON Hungária Csoport képviselői.
Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás
1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt.