Tervezzen átlátható módon a Visual Components 4.9-es verziójával!
Megérkezett a Visual Components gyártásszimulációs és a robotok offline programozási megoldásának legújabb verziója, amely az eddiginél nagyobb áttekinthetőséget biztosít a gyártás tervezéséhez és optimalizálásához. A felhasználók könnyebben átlátható módon végezhetnek el többet, különösen a nagyobb gyártási és integrációs projektek esetében.

 

 

 
Javított tervezés és kollaboráció
 
A layout-ok kisebb, könnyebben kezelhető részekre vagy "al-layout-okra" bontása, ami rugalmasabbá teszi a tervezési folyamatot és intuitívabbá a layout megszervezését.
 
Bővített Robot Connectivity
 
 
Lehetőséget ad a Kawasaki és Yaskawa robotvezérlőkhöz való csatlakozásra az új kapcsolódási bővítményeken keresztül, felgyorsítva a robotprogramok tesztelését és validálását.
 
Új és javított OLP kalibrációs eszközök
 
 
Az új OLP (Offline Robot Programming) kalibrációs eszközök útmutatásokkal és részletes jelentésekkel lehetővé teszik a virtuális és a fizikai világ pontos megfeleltetését.
 
Egyszerűsített robot összeállítás parancsok
 
Intuitívabb eszközökkel programozhatók, optimalizálhatók, ellenőrizhetők és validálhatók a robot-összeszerelési műveletek, jelentősen felgyorsítva a programozási folyamatot.
 
 
Tudjon meg többet itt a Visual Components 4.9 újdonságairól!
 

 

 

A mai munkásszállók nem egyenlőek a szocialista szállásokkal
Rengeteg tévhit kering a köztudatban a munkásszállók kapcsán, köszönhetően a szocializmusban tapasztaltaknak és a munkásszállóként használt épületállomány elavultságának. Ma azonban egészen mást jelent már egy dolgozói szállás.
Jöhetnek a büntetővámok a kínai elektromosautó-gyártókra
Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba.
Így is kiválthatók a műanyag csomagolóanyagok
A fenntartható csomagolási megoldásokat szolgáltató vállalat vevőivel szoros együttműködésben túlszárnyalja fenntarthatósági célkitűzését.
A PTC Mathcad Prime 10 újdonságai
Ismerje meg a PTC Mathcad Prime 10 új funkcióit és fejlesztéseit!
Fenntarthatóság a megmunkálásban
Az ipar szinte minden területén egyre fontosabbak a fenntarthatósági szempontok érvényesítése, különösen a gyártási folyamatokban. Ugyanakkor fontos, hogy ne szűken egy termékre koncentráljunk, hanem vegyük figyelembe a környezetet is, a termék életciklusát és a teljes folyamatot, amelybe a termék beépül.